Fantasy MLB

Fantasy sport är ett onlinespel där deltagarna skapar påhittade eller virtuella lag av riktiga spelare från någon professionell sport. Lagen tävlar mot varandra utifrån hur spelarna statistiskt presterar när de spelar sina riktiga matcher. Detta är inget nytt koncept utan startade redan i Boston, USA 1960 för den amerikanska sporten baseboll.

I och med internet och den ökade tillgängligheten har dessa fantasyspel fullkomligt exploderat och det är idag en mulitmiljonindustri, bade vad gäller spel och betting. Major League Baseball, eller MLB som det förkortas, är dock fortfarande en av de största fantasy-sporterna.

Spelet och dess hemsida

På hemsidan för Fantasy MLB kan du gå in och skapa ditt eget lag i baseboll och tävla mot andra deltagare. Sidan är uppbyggd som en vilken sportsida som helst med rapportering av laguppställningar, matcher, nyheter och information om spelare.

All nödvändig information för att kunna börja spela spelet finns vad gäller spelares form, prestationer, skadebild och mycket annat som du som spelare behöver ta del av innan du kan sätta ihop ditt lag. Kolla in de spelarvideos som finns upplagda för att se hur vissa spelare ha presterat. En faktor som kan göra det mer problematiskt är att som svensk finns inte traditionen av att följa baseboll. Sporten är inte lika stor i Sverige som den är i USA.

Fantasy Sports guide

Det går dock att råda bot på denna brist på information. Som första sida på nätet så har FantasySportsbetting samlat alla spelsidor för Fantasy sports där du kan hitta recensioner, vilka de bästa övergripande guiderna är och vilka bonusar sidorna erbjuder. Som vilket sportsblad som helst så skriver de om nyheter vad gäller Fantasy Sport och Daily Fantasy Sports och de har en bra introduktion till just Fantasy MLB. Ta en titt och prova på Fantasy MLB!

Kategorier
Föregående artikel