Brännbollsyran 2020

Vi har ju tidigare skrivit om den stora festival i Umeå kallad för Brännbollsyran. Det har blivit ett fenomen i norra delarna av Sverige och är en av de större festivalerna idag.

Förutom den cup som genomförs med brännboll så är det musik under dagarna tre. I slutet på maj 2020 så går nästa festival av stapeln. Närmare bestämt 28 till 30 maj. I skrivandets stund så är bara en artist klar för festivalen och det är Martin Garrix från Holland som också var med på 2015 års festival och Brännbollsyra.

För dig som har ett intresse för vad som händer 2020 så finns info på nätet. Håll koll på deras sajt på kommande artister och annat som kan intressera. Kanske är ni ett lag som vill ställa upp och spela brännboll kan ni anmäla ert lag. Ni ska vara mellan 8 till 12 personer i laget med minst två tjejer och två killar. Kostnad för att spela brännboll är 1000 kronor.

2019 så slog man tidigare publikrekord med 16500 biljetter sålda och garanterat så satsar man att försöka slå detta rekord 2020. Det är idag en välbesökt festival så se till att boka dina biljetter så snabbt de släpps då de kan snabbt ta slut.